Miksi raskaushieronta kannattaa? Helsinki, Maunula

Toimipisteeseeni Helsingin Maunulassa sijaitsee lyhyen matkan ja hyvien kulkuyhteyksien päässä alueilta: Paloheinä, Torpparinmäki, Länsi-Pakila, Itä-Pakila, Oulunkylä, Patola, Postipuisto, Käpylä, Pohjois-Haaga ja Kannelmäki. Toki olet tervetullut kauempaakin. 

Raskaushieronta on suunniteltu erityisesti odottaville äideille tarjoten lempeää helpotusta lihaskireyksiin ja väsymykseen. Hieronnassa huomioidaan huolellisesti raskauden vaiheet ja käytetään turvallisia tekniikoita jotka tuovat harmoniaa kehollesi. Rakkaushieronnalla on monia hyödyllisiä vaikutuksia, kuten stressin lievittäminen ja rentoutuminen. Hieronta auttaa ylläpitämään kehon joustavuutta, lieventämään selän, niskan ja jalkojen jännitystä, auttaa vähentämään turvotusta parantamalla verenkiertoa sekä imunestekiertoa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, kun odottava äiti kokee turvotusta esimerkiksi jaloissa.  Fyysisen kosketuksen kautta erittyy myös hyvänolon hormoneja, kuten oksitosiinia mikä edistää yleistä hyvinvointia ja positiivista mielialaa. Rentoutuminen hieronnan aikana voi edistää parempaa unen laatua. Uni on tärkeää raskauden aikana ja hyvä uni vaikuttaa myönteisesti sekä äidin että vauvan hyvinvointiin.

Raskaushieronnassa käytetään erikoistyynyjä, jotka on suunniteltu raskausajan hoitoihin. Raskaushieronnassa asiakas ohjataan mukavaan ja tyynyillä tuettuun kylkimakuuasentoon. Tässä hemmottelevassa hoidossa saat nauttia erityisesti raskaana oleville suunnitelluista hierontaotteista. Hieronta on suunniteltu tarjoamaan sinulle rauhaa ja energiaa odotusajan vaatimuksista huolimatta.

Varaa aikasi raskaushierontaan ja anna itsesi upota rentoutumisen maailmaan joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itseesi ja tulevaan perheenlisäykseen. Raskaushieronta on enemmän kuin pelkkä hoito – se on lahja itsellesi ja pienelle ihmeellesi odotuksen kauniina hetkinä. Varaa aikasi ja anna minun huolehtia sinusta tässä erityisessä elämänvaiheessa.

On tärkeää muistaa, että raskaushierontaa tulisi antaa vain koulutettu hieroja, joka on perehtynyt raskauden erityispiirteisiin ja turvallisiin hierontaotteisiin odottaville äideille.