Mitä on triggerpistehieronta? Helsinki, Maunula

Toimipisteeseeni Helsingin Maunulassa sijaitsee lyhyen matkan ja hyvien kulkuyhteyksien päässä alueilta: Paloheinä, Torpparinmäki, Länsi-Pakila, Itä-Pakila, Oulunkylä, Patola, Postipuisto, Käpylä, Pohjois-Haaga ja Kannelmäki. Toki olet tervetullut kauempaakin. 

Triggerpistehieronta on erityinen hieronta-tekniikka, joka keskittyy triggerpisteiksi kutsuttuihin kipupisteisiin lihaksissa. Triggerpisteet ovat pieniä, herkkiä alueita lihaskudoksessa, jotka voivat olla kivuliaita ja aiheuttaa säteilevää kipua muilla alueilla kehossa. Triggerpistehieronta pyrkii käsittelemään näitä pisteitä ja lievittämään niihin liittyvää kipua ja epämukavuutta.

Tässä muutamia tärkeitä piirteitä triggerpistehieronnasta:

Triggerpisteiden tunnistaminen: Hieroja käyttää taitojaan tunnistaakseen triggerpisteet. Ne voivat tuntua tiukilta, pistemäisiltä kohdilta lihaksissa ja voivat usein aiheuttaa kipua tai epämukavuutta.

Kipu ja säteily: Triggerpisteillä voi olla vaikutusta laajemmalle alueelle kehossa. Kipu voi säteillä ja tuntua etäällä itse triggerpisteestä. Hieroja käyttää tätä tietoa löytääkseen syy-seuraus-suhteita ja käsitelläkseen kokonaisvaltaisesti kipuongelmia.

Paineen käyttö: Hierojan käyttämä hierontaote voi olla voimakas ja kohdistettu. Paine voi olla joko staattista tai liikkuvaa ja hieroja käyttää sormenpäitä, peukaloita tai muita kehon osia painaakseen ja käsitelläkseen triggerpisteitä.

Rentouttava vaikutus: Vaikka hieronta voi olla voimakasta ja aiheuttaa tilapäistä epämukavuutta, sen jälkeen useimmat ihmiset kokevat rentoutumisen ja kivun lievittymisen. Hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia ja parantamaan verenkiertoa.

Yksilöllinen lähestymistapa: Triggerpistehieronta on yksilöllinen hoitomuoto ja hieroja ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja oireet. Hieronnan intensiteetti ja kesto voivat vaihdella henkilökohtaisista mieltymyksistä ja kivun tasosta riippuen.

Miksi valita triggerpistehieronta?

🌟 Tarkka kohdentaminen: Kokenut hieroja tunnistaa taitavasti triggerpisteet lihaksissasi, käsitellen niitä huolellisesti ja tehokkaasti.

🌟 Kivun lievitys: Unohtumaton helpotus kipupisteistä, jotka voivat aiheuttaa säteilevää kipua eri puolilla kehoasi.

🌟 Rentoutus ja hyvinvointi: Vaikka käsittely voi olla voimakasta, se tarjoaa syvää rentoutumista ja auttaa parantamaan kehon joustavuutta.

🌟 Yksilöllinen lähestymistapa: Jokainen hoito räätälöidään henkilökohtaisesti tarpeisiisi, jotta voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset.

🌟 Koulutettu ammattilainen: Luota kokeneeseen hierojaan joka hallitsee triggerpistehieronnan tekniikat turvallisesti ja tehokkaasti.

🌟 Kokonaisvaltainen hyvinvointi: Parantaa lihastesi toimintaa ja lisää verenkiertoa.

On tärkeää huomata, että triggerpistehierontaa tulisi antaa koulutettu hieroja, joka ymmärtää triggerpisteiden anatomian ja osaa tunnistaa niitä turvallisesti.

Ota askel kohti kivuttomampaa ja rentoutuneempaa elämää. Varaa aikasi ja anna kehosi kokea ainutlaatuinen tasapaino ja hyvinvoinnin tunne jotta voit nauttia elämästäsi täysillä.

HUOM! Triggerpistehieronta toteutetaan yksilöllisen tarpeen mukaan normi hieronnan yhteydessä!

Palvelut: Klassinen- ja urheiluhieronta, raskaushieronta, triggerpistekäsittely, kuivakuppaus/ imukuppihieronta