Sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi on tärkeää

 

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen. Koulutettu hieroja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, NLP-valmentaja sekä personal trainer. Olen toiminut kehoterapeuttina vuodesta 2005 sekä henkisen hyvinvoinnin valmentajana vuodesta 2009. Minulle jokaisen ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja siksi kouluttaudun monipuolisesti edelleen.

Sinulle joka luet tätä juuri nyt, haluan sanoa, että Sinä olet ainutlaatuinen ja tärkeä! Sinun auttamisesi on minulle enemmän kuin ammatti – se on sydämeni asia.

Haasteita tai ongelmia ei aina tarvitse olla tullakseen vastaanotolleni. Ennaltaehkäisevä hoito sekä itsensä huomioiminen ja hoitaminen, niin henkisesti kuin fyysisestikin on ensiarvoisen tärkeää ennen kuin ongelmat kasvavat liian suuriksi. Mielellä on suuri merkitys fyysiseen hyvinvointiin, kun mieli voi hyvin, kehokin kukoistaa ja päinvastoin. Monesti keho kertoo sen mitä mieli ei vielä ymmärrä.

Olen täällä auttaakseni sinua matkallasi, olipa tarpeesi sitten kehonhuolto, stressinhallinta, elämäntapamuutos, motivaatio, ajanhallinta, elämänsuunnan etsiminen, painonpudotus, ahdistus, masennus, parisuhdeongelmat, tai yksinkertaisesti tarve keskustelulle ja henkilökohtaiselle valmennukselle. Yhdessä löydämme sinulle parheiten sopivan tavan huolehtia hyvinvoinnistasi.

Etsitään sinulle toimivin ja tehokkain tapa huolehtia hyvinvoinnistasi. Pienellä investoinnilla itseesi on suuri vaikutus.
Valitset palveluistani sitten minkä tahansa, niin tulet varmasti kuulluksi ja nähdyksi.

Vastaanottotilani sijaitsee kotini yhteydessä Maunulassa.

Olet lämpimästi tervetullut
Susanna

Susanna Ihalainen

KOULUTUKSET

– Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti koulutus, sis. psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot v.2021 – 2023, Helsingin psykoterapiainstituutti

– Nlp-yhdistyksen hyväksymät Nlp-koulutukset v.2009-2013: Nlp-practioner, Nlp-master, Nlp-Trainer. Kouluttajina Veli-Matti Toivonen, Reetta Vanhanen, Marja-Leena Savimäki

– Personal Trainer koulutus v.2017, Trainer4You

– Kuntosalivalmentaja koulutus v.2017, Trainer4You

– Triggerpistekoulutus v.2014, Hieronta-Akatemia

– Kuumakivihieronta v.2010, Hieronta-Akatemia

– Hierojan ammattitutkinto v.2006, Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitos

– Koulutettu hieroja, klassinen- ja urheiluhieronta v.2005, Hieronta- Akatemia

– Intialainen päähieronta, perus- ja jatkokoulutus v.2004, Voimapaikka Satu Pusa